Muraturi Asortate In Otet Pentru Iarna

Muraturi asortate la borcan pentru iarna in saramura cu putin otet. Castraveti ardei grasi si iuti gogosari gogonele conopida varza pepeni mici boabe de strugure etc.

Murături Asortate In Oțet Pentru Iarnă Retete Culinare Romanesti Si Din Bucataria Internationala

La un litru de lichid trebuie să ai următoarele proporții.

Muraturi asortate in otet pentru iarna. 750 ml apă 250 ml oțet o lingură de sare și o lingură de zahăr. Castraveti in otet gogosari umpluti cu tot felul de chestii de la conopida pana la boabe de strugure ardei umpluti cu varza si te miri ce alte specialitati foarte bune de altfel dar care ieseau din iarna aproape neatinse. Proporțiile diferă în funcție de preferințele fiecăruia.

In urma cu niste ani pe cand voiam sa demonstrez cat de gospodina sunt p puneam pentru iarna tot felul de muraturi. Se pot pune si la butoi de plastic sau putina. Muraturi aromate si crocante.

Aromate și delicioase legumele pot fi păstrate în borcane etanș și se vor menține foarte bine pe toată perioada de iarnă. Gogonele murate simple sau asortate in saramura la borcan in fiecare an pun gogonele murate un bidonas cu muraturi asortate gogonele castraveti gogosari pepeni varza conopida telina si 2 3 borcane cu gogonele simple. Pentru ca murăturile asortate în oțet să nu se înmoaie ai grijă să alegi sare neiodată.

Muraturi gustoase pentru iarna. Murături asortate în oțet pentru iarnă chiar dacă nu ai mai preparat niciodată murături asortate în oțet această rețetă nu o să ți dea bătăi de cap.

Pin On Gustări

Murăturile In Oţet Sau Saramură Care Sunt Mai Bune Fermierul Argesean

Reteta Muraturi Asortate La Borcan

Salata De Muraturi Asortate Pe Iarna Youtube

Muraturi Asortate Retete Culinare Preparatedevis Ro

Reteta Muraturi Asortate In Otet

Muraturi Asortate Cu Fructe In Otet Reteta Veche Youtube

Muraturi Asortate In Saramura Aromata Retetevechisinoi

Muraturi Asortate Cu Otet Rețetă Petitchef


You have just read the article entitled Muraturi Asortate In Otet Pentru Iarna. You can also bookmark this page with the URL : https://malayenc.blogspot.com/2021/05/muraturi-asortate-in-otet-pentru-iarna.html

Belum ada Komentar untuk "Muraturi Asortate In Otet Pentru Iarna"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel